Produktbild
Michele Anna Jordan

The Good Cook's Book of Oil and Vinegar

One of the World's Most Delicious Pairings, with more than 150 recipes

Buch

Originally published: Reading, Mass.: Addison-Wesley, c1992.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Fisher, M. F. K. (Vorb.) / Gershman, Liza (Fotograf)
  • ISBN: 978-1-63220-587-2
  • EAN: 9781632205872
  • Produktnummer: 16808095
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 448 S.
  • Masse: H20.3 cm x B15.2 cm x D3.6 cm 982 g
  • Gewicht: 982

Über den Autor


Michele Anna Jordan has written nearly twenty books about food, including the highly acclaimed Vinaigrettes and Other Dressings and More Than Meatballs. She has received numerous awards, including a James Beard Award, for her writing, her radio show, and her work as a chef. Today, she writes for the Santa Rosa Press Democrat and also produces and hosts Mouthful, the Wine Country’s Most Delicious Hour on KRCB-FM. She resides in San Francisco, California.

13 weitere Werke von Michele Anna Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.