Food And Agriculture Organization (Hrsg.)
Crop Ecology, Cultivation and Uses of Cactus Pear
Buch
Provides fresh insights into the plant's genetic resources, physiological traits, soil preferences and vulnerability to pests, and invaluable guidance on managing the resource to support food security. The publication also offers tips on how to exploit the plant's culinary qualities. Originally published in 1995, this revised edition reflects new knowledge generated over the past 20 years.
CHF 92.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-109860-8
- EAN: 9789251098608
- Produktnummer: 25398580
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 244 S.
- Masse: H29.0 cm x B21.0 cm 776 g
- Gewicht: 776
100 weitere Werke von Food And Agriculture Organization (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.