Produktbild
Gary Walsh

Proteins

Biochemistry and Biotechnology

Ebook (PDF Format)

Proteins Biochemistry and Biotechnology 2e is a definitive source of information for all those interested in protein science, and particularly the commercial production and isolation of specific proteins, and their subsequent utilization for applied purposes in industry and medicine. Fully updated throughout with new or fundamentally revised sections on proteomics as, bioinformatics, protein glycosylation and engineering, well as sections detailing advances in upstream processing and newer protein applications such as enzyme-based biofuel production this new edition has an increased focus on biochemistry to ensure the balance between… Mehr

CHF 111.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-85149-4
  • EAN: 9781118851494
  • Produktnummer: 16379498
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 448 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 15'563 KB
  • Auflage: 2. Aufl.

Über den Autor


Gary Walsh, University of Limerick, Ireland.

26 weitere Werke von Gary Walsh:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.