Produktbild
Edward Renold

Chef's Compendium of Professional Recipes

Ebook (EPUB Format)

This is a well-established reference and textbook for professional chefs and students. This edition presents essential recipes based on traditional and classic methods, but is simplified and adapted to meet the needs and conditions of the busy professional kitchen. Trends towards healthy and safe eating are taken into account and alternatives are suggested to certain ingredients to meet this demand. Vegetarian recipes are also included.

CHF 203.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Foskett, David / Fuller, John / Foskett, David
  • ISBN: 978-1-136-07861-3
  • EAN: 9781136078613
  • Produktnummer: 13996058
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'745 KB
  • Auflage: 3. Auflage

1 weiteres Werk von Edward Renold:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.