Donna R. Gabaccia
We Are What We Eat
Ethnic Food and the Making of Americans
Buch
We Are What We Eat is a complex tale of ethnic mingling and borrowing, of entrepreneurship and connoisseurship, of food as a social and political symbol and weapon-and a thoroughly entertaining history of America's culinary tradition of multiculturalism. Donna Gabaccia invites us to consider: If we are what we eat, who are we?
CHF 43.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-674-00190-9
- EAN: 9780674001909
- Produktnummer: 18872073
- Verlag: Harvard University Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2000
- Seitenangabe: 288 S.
- Masse: H22.6 cm x B14.5 cm x D2.1 cm 349 g
- Abbildungen: 10 halftones
- Gewicht: 349
30 weitere Werke von Donna R. Gabaccia:
Ethnic Food and the Making of Americans
Ebook (EPUB Format)
CHF 24.00
Ethnic Food and the Making of Americans
Ebook (PDF Format)
CHF 47.05
Ethnic Food and the Making of Americans
Ebook (EPUB Format)
CHF 46.45
Ethnic Food and the Making of Americans
Ebook (PDF Format)
CHF 24.00
Ethnic Food and the Making of Americans
Ebook (PDF Format)
CHF 39.35
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.