Produktbild
Ferran Adria

Modern Gastronomy

A to Z

Ebook (PDF Format)

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain's Ferran Adri¿as been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius. His restaurant, El Bulli, was ranked first on Restaurant Magazine's Top 50 list in 2006, 2007, and 2008, and has retained thi

CHF 79.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4398-1246-4
  • EAN: 9781439812464
  • Produktnummer: 31970761
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 265 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 7'640 KB

10 weitere Werke von Ferran Adria:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.