Produktbild
E. M. T. (Hrsg.) El-Mansi

Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Buch

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Nielsen, Jens (Hrsg.) / Mousdale, David (Hrsg.) / Carlson, Ross P. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-367-65670-6
  • EAN: 9780367656706
  • Produktnummer: 34462925
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 440 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.6 cm
  • Auflage: 4. A.
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.

Über den Autor


Mansi El-Mansi has been on the faculty of Glasgow University, in Edinburgh, at Sharda University, India, and more recently at Elizade University, Nigeria. His research was the first to postulate and unravel the role of HS-CoA in the partition of carbon flux among enzymes of central metabolism during growth of Escherichia coli on acetate. He was also the first to provide evidence supporting Dan Kosahland's theory of ultrasensitivity. His research activities, which span the best part of 30 years, yielded an extensive list of publications of which four are single-author publications in peer-reviewed journals. He is currently the Director of Science Education and Research at Bio-Ed, a United Kingdom based company.

2 weitere Werke von E. M. T. (Hrsg.) El-Mansi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.