Diane Hall
The Inside Scoop on Informed Choice: A Step-By-Step Guide for Personalizing Diets in Long-Term Care
Buch
Administrators, nurses, dietary managers, and dietitians can support a person's right to make personal food choices using this guide to creating person-centred meal plans in long-term care settings. This user-friendly resource is filled with pragmatic tips and guidelines as well as time-saving forms for planning and delivering individualized meals to meet dining preferences.
CHF 78.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-938870-76-7
- EAN: 9781938870767
- Produktnummer: 27276605
- Verlag: Health Professions Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 206 S.
- Masse: H27.7 cm x B22.4 cm x D1.5 cm 540 g
- Gewicht: 540
35 weitere Werke von Diane Hall:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.