Produktbild
Lisa A. Sheldon

Olive Oil Baking: Heart-Healthy Recipes That Increase Good Cholesterol and Reduce Saturated Fats

Buch

The focus of Olive Oil Baking is the whys and how-tos of substituting olive oil and other healthy oils and fats in favorite desserts and treats that typically use margarine and/or butter. These recipes also introduce other simple changes and options that make them healthier than traditional recipes and store-bought bakery goods. In every case, these changes preserve or improve on the familiar tastes, smells, and textures we have come to expect from a baker's kitchen.

CHF 39.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Flynn, Mary M. (Solist)
  • ISBN: 978-1-58182-586-2
  • EAN: 9781581825862
  • Produktnummer: 2654375
  • Verlag: Cumberland House Pub
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 160 S.
  • Masse: H25.9 cm x B18.5 cm x D1.5 cm 499 g
  • Gewicht: 499

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.