Produktbild
David K. Hayes

Professional Kitchen Manager, The

Buch

For Culinary Arts courses in Cost Control, Menu Planning and Development, Purchasing, and Supervision. Focusing on back-of-house management, Professional Kitchen Management addresses topics such as supervision, menu planning, development and use of standard recipes, purchasing, and cost control. Students will learn how to evaluate menus, manage inventory, train personnel and deliver food services on a budget. An innovative format pairs concepts presented in each chapter with cleverly animated and highly interactive Kitchen Management Simulations (KMS) lessons to provide hands-on training that is fun for students and time freeing for instruc… Mehr

CHF 144.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Miller, Allisha A. / Ninemeier, Jack D.
  • ISBN: 978-0-13-139174-1
  • EAN: 9780131391741
  • Produktnummer: 11129783
  • Verlag: Pearson Academic
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Masse: H27.4 cm x B21.6 cm x D1.4 cm 658 g
  • Gewicht: 658

14 weitere Werke von David K. Hayes:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.