Produktbild
Atif B. (Hrsg.) Awad

Nutrition and Cancer Prevention

Ebook (PDF Format)

¿ Epidemiological studies have estimated that approximately 35 percent of cancers are potentially avoidable by nutritional modification. These modifications include strategies such as caloric restriction and limitation of specific macro-nutrient groups. However, recent research indicates that what you eat may well be just as important as what you s

CHF 69.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bradford, Peter G. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-2639-9
  • EAN: 9781420026399
  • Produktnummer: 18418338
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 640 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'482 KB

4 weitere Werke von Atif B. (Hrsg.) Awad:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.