Produktbild
Martin (Hrsg.) Klein

Ikarus invites the world's best chefs

Exceptional recipes and international chefs in portrait

Buch

Each month, the best chefs in the world take it in turns to conjure up a new menu for the guests visiting Restaurant Ikarus at Salzburg airport. This year, the guest chefs came from all corners of the world. The German three-star chefs, Christian Bau and Thomas Bühner, both had the same mentor, and yet the difference between their work could not be greater. Christophe Muller, Paul Bocuse's ambassador, presents French haute cuisine in its purest form, and Daniel Boulud is showcasing its cosmopolitan version in New York. In Copenhagen, Søren Selin is considered to be a French-inspired chef, while his colleague, Nicolai Nørregaard, only prepares… Mehr

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ikarus-Team (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-7105-0024-4
  • EAN: 9783710500244
  • Produktnummer: 22977425
  • Verlag: Pantauro
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 328 S.
  • Masse: H33.5 cm x B24.9 cm 2'655 g
  • Abbildungen: GB; mit zahlreichen farbigen Abbildungen
  • Reihenbandnummer: 04
  • Gewicht: 2655

13 weitere Werke von Martin (Hrsg.) Klein:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.