Produktbild
J. (Hrsg.) Hugenholtz

Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications

Proceedings of the Fifth Symposium held in Veldhoven, The Netherlands, 8-12 September 1996

Buch

The last decade has seen an explosive increase in the volume of research on and knowledge of lactic acid bacteria, organisms of prime importance for the production of dairy products and the fermentation of various vegetables. This issue of Antonie van Leeuwenhoek, written by international experts in the field, documents these recent exciting developments with respect to genetics, metabolism and application of lactic acid bacteria for industrial and potential medical applications. This book is essential for all researchers with an interest in the fundamental biology of Gram-positive bacteria, in particular in lactic acid bacteria and… Mehr

CHF 237.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Huis in 't Veld, J. H. J. (Hrsg.) / Venema, G. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-94-010-7292-2
  • EAN: 9789401072922
  • Produktnummer: 13329392
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 276 S.
  • Masse: H26.0 cm x B19.5 cm x D1.4 cm 589 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1996
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 589

1 weiteres Werk von J. (Hrsg.) Hugenholtz:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.