Human Resource Management in the Hospitality Industry: A Guide to Best Practice
This text now includes updates to all statistics, information on job design and empowerment, updated coverage of trade unionism and a new chapter on business ethics. It matches new NVQ requirements and incorporates new material relevant to courses and learning needs.
CHF 197.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Goss-Turner, Steven
- ISBN: 978-0-415-63253-9
- EAN: 9780415632539
- Produktnummer: 13626564
- Verlag: Routledge
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H25.4 cm x B19.1 cm x D2.4 cm 848 g
- Auflage: 9. A.
- Gewicht: 848
Über den Autor
Michael J. Boella is Faculty Fellow at the University of Brighton and specializes in teaching human resource management and law.Steven Goss-Turner is Head of Operations of the School of Sport and Service Management at the University of Brighton.
5 weitere Werke von Michael J. Boella:
Bewertungen
Anmelden