Produktbild
C. Michael (Hrsg.) Hall

Food Tourism and Regional Development: Networks, Products and Trajectories

Buch

CHF 208.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gossling, Stefan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-138-91292-2
  • EAN: 9781138912922
  • Produktnummer: 20949257
  • Verlag: Routledge
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 314 S.
  • Masse: H24.6 cm x B16.4 cm x D2.7 cm 609 g
  • Gewicht: 609

Über den Autor


C. Michael Hall is a Professor at the University of Canterbury, New Zealand; Docent, University of Oulu, Finland; and Visiting Professor, Linnaeus University, Kalmar, Sweden. Co-editor of Current Issues in Tourism, he has wide-ranging research interests in tourism, policy, food and environmental history.Stefan Gössling is a Professor at the Department of Service Management, Lund University, and the School of Business and Economics, Linnaeus University, Kalmar, Sweden, and research coordinator at the Western Norway Research Institute's Research Centre for Sustainable Tourism. His research interests include tourism and climate change, tourism and development, mobility studies, renewable energy and low-carbon tourism, as well as climate policy and carbon trading.

90 weitere Werke von C. Michael (Hrsg.) Hall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.