C. Michael (Hrsg.) Hall
Food Tourism and Regional Development: Networks, Products and Trajectories
BuchCHF 208.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Gossling, Stefan (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-138-91292-2
- EAN: 9781138912922
- Produktnummer: 20949257
- Verlag: Routledge
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 314 S.
- Masse: H24.6 cm x B16.4 cm x D2.7 cm 609 g
- Gewicht: 609
Über den Autor
C. Michael Hall is a Professor at the University of Canterbury, New Zealand; Docent, University of Oulu, Finland; and Visiting Professor, Linnaeus University, Kalmar, Sweden. Co-editor of Current Issues in Tourism, he has wide-ranging research interests in tourism, policy, food and environmental history.Stefan Gössling is a Professor at the Department of Service Management, Lund University, and the School of Business and Economics, Linnaeus University, Kalmar, Sweden, and research coordinator at the Western Norway Research Institute's Research Centre for Sustainable Tourism. His research interests include tourism and climate change, tourism and development, mobility studies, renewable energy and low-carbon tourism, as well as climate policy and carbon trading.
90 weitere Werke von C. Michael (Hrsg.) Hall:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.