Produktbild
The Culinary Institute of America (CIA)

Garde Manger

The Art and Craft of the Cold Kitchen

Buch

From The Culinary Institute of America, which world-renowned chef Paul Bocuse calls ???the best culinary school in the world,??? this comprehensive reference includes all the essential skills needed for success in the cold kitchen. This freshly updated Fourth Edition reflects the most current trends in the industry and includes contemporary recipes with fresh and exciting flavor profiles, modern plating techniques, and information on buffet development and presentation, as well as new coverage of artisanal cheeses, pickles and vinegars, and cutting-edge cooking methods.

CHF 115.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-58780-5
  • EAN: 9780470587805
  • Produktnummer: 19354227
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 720 S.
  • Masse: H27.9 cm x B22.5 cm x D4.4 cm 2'558 g
  • Auflage: 4. A.
  • Gewicht: 2558

22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (CIA):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.