The Food of Mexico
It has been said Mexican cooks can turn the most meager ingredients into pure gold. Mexico boasts one of the oldest forms of original cooking, dating back to its earliest civilization. Since those ancient times, Mexicans' skill and imagination have transformed simple foods into culinary treasures.
CHF 26.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Hernandez, Roger E. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4222-0655-3
- EAN: 9781422206553
- Produktnummer: 4160187
- Verlag: Mason Crest Publ
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 64 S.
- Masse: H20.3 cm x B20.8 cm x D1.0 cm 318 g
- Gewicht: 318
- Sonstiges: Ab 9 - 12 J.
8 weitere Werke von Jan McDaniel:
Bewertungen
Anmelden