Produktbild
Bill Jones

125 Best Chinese Recipies

Buch

Easy Chinese cooking with everyday ingredients.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Wong, Stephen
  • ISBN: 978-0-7788-0235-8
  • EAN: 9780778802358
  • Produktnummer: 5718133
  • Verlag: Robert Rose Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 208 S.
  • Masse: H25.1 cm x B17.9 cm x D1.3 cm 452 g
  • Abbildungen: 16 colour photos
  • Gewicht: 452
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Bill Jones is a French-trained chef, author and food consultant based in British Columbia. He has written nine cookery books and is passionate about sustainable and organic growing methods. Stephen Wong is a Hong Kong-born chef, restaurant consultant and writer. He is in great demand as a guest chef in North America, Japan, and China.

97 weitere Werke von Bill Jones:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.