Bill Jones
125 Best Chinese Recipies
Buch
Easy Chinese cooking with everyday ingredients.
CHF 22.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Wong, Stephen
- ISBN: 978-0-7788-0235-8
- EAN: 9780778802358
- Produktnummer: 5718133
- Verlag: Robert Rose Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 208 S.
- Masse: H25.1 cm x B17.9 cm x D1.3 cm 452 g
- Abbildungen: 16 colour photos
- Gewicht: 452
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Bill Jones is a French-trained chef, author and food consultant based in British Columbia. He has written nine cookery books and is passionate about sustainable and organic growing methods. Stephen Wong is a Hong Kong-born chef, restaurant consultant and writer. He is in great demand as a guest chef in North America, Japan, and China.
97 weitere Werke von Bill Jones:
Ebook (EPUB Format)
CHF 63.85
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.