Produktbild
Michael Ruhlman

Ruhlman's Twenty: 20 Techniques 100 Recipes A Cook's Manifesto

(The Science of Cooking, Culinary Books, Chef Cookbooks, Cooking Techniques Book)

Buch

Twenty distills Ruhlman's decades of cooking, writing, and working with the world's greatest chefs into 20 essential ideas from ingredients to processes to attitude that are guaranteed to make every cook more accomplished. 368 pp. 25,000 print.

CHF 44.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8118-7643-8
  • EAN: 9780811876438
  • Produktnummer: 19380030
  • Verlag: Chronicle Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 368 S.
  • Masse: H27.1 cm x B21.5 cm x D0.2 cm 1'832 g
  • Abbildungen: Illustrations
  • Gewicht: 1832

Über den Autor


Michael Ruhlman is the author of Ratio, The Soul of a Chef, The Making of a Chef, Charcuterie, and, with, Thomas Keller, The French Laundry Cookbook . He lives in Cleveland Heights, Ohio. Photographer Donna Turner Ruhlman lives in Cleveland Heights, Ohio.

45 weitere Werke von Michael Ruhlman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.