Produktbild
Sanjay K. (Hrsg.) Srivastava

Role of Capsaicin in Oxidative Stress and Cancer

Buch

Capsaicin is a principal pungent ingredient of red chili peppers, first isolated in the early nineteenth century by Christian Friedrich Bucholz. Widely consumed as a spice in South Asia and Latin America, Capsaicin has been used to treat pain and inflammation associated with a variety of diseases, including rheumatoid arthritis, diabetic neuropathy, post-masectomy pain, cluster headaches, and herpes zoster. Although recent studies have evaluated capsaicin as a novel anti-cancer agent, and mechanisms of capsaicin in preventing cancer have been described sporadically, the literature lacks a comprehensive review of capsaicin as a chemo-preventiv… Mehr

CHF 166.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-94-017-8429-0
  • EAN: 9789401784290
  • Produktnummer: 18224235
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 188 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.0 cm 295 g
  • Auflage: 2013
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 295

1 weiteres Werk von Sanjay K. (Hrsg.) Srivastava:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.