Produktbild
Sarah Moss

Chocolate

A Global History

Ebook (EPUB Format)

Chocolate layer cake. Fudge brownies. Chocolate chip cookies. Boxes of chocolate truffles. Cups of cocoa. Hot fudge sundaes. Chocolate is synonymous with our cultural sweet tooth, our restaurant dessert menus, and our idea of indulgence. Chocolate is adored around the world and has been since the Spanish first encountered cocoa beans in South America in the sixteenth century. It is seen as magical, addictive, and powerful beyond anything that can be explained by its ingredients, and in Chocolate Sarah Moss and Alec Badenoch explore the origins and growth of this almost universal obsession. Moss and Badenoch recount the history of ch… Mehr

CHF 14.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-86189-703-9
  • EAN: 9781861897039
  • Produktnummer: 14011307
  • Verlag: Reaktion Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 128 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 7'527 KB

68 weitere Werke von Sarah Moss:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.