National Research Council
The Use of Drugs in Food Animals: Benefits and Risks
Buch
The book overviews why and how drugs are used in food-producing industries--poultry, dairy, beef, swine, and aquaculture; discusses the prevalence of human pathogens in foods of animal origin; and addresses the transfer of resistance in animal microbes to human pathogens and the resulting risk of human disease.
CHF 74.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Institute Of Medicine / Food And Nutrition Board
- ISBN: 978-0-309-05434-8
- EAN: 9780309054348
- Produktnummer: 1554232
- Verlag: Natl Academy Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1999
- Seitenangabe: 276 S.
- Masse: H23.7 cm x B16.1 cm x D2.3 cm 590 g
- Auflage: New
- Gewicht: 590
100 weitere Werke von National Research Council:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.