Produktbild
National Research Council

The Use of Drugs in Food Animals: Benefits and Risks

Buch

The book overviews why and how drugs are used in food-producing industries--poultry, dairy, beef, swine, and aquaculture; discusses the prevalence of human pathogens in foods of animal origin; and addresses the transfer of resistance in animal microbes to human pathogens and the resulting risk of human disease.

CHF 74.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Institute Of Medicine / Food And Nutrition Board
  • ISBN: 978-0-309-05434-8
  • EAN: 9780309054348
  • Produktnummer: 1554232
  • Verlag: Natl Academy Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1999
  • Seitenangabe: 276 S.
  • Masse: H23.7 cm x B16.1 cm x D2.3 cm 590 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 590

100 weitere Werke von National Research Council:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.