Produktbild
The Editors of Seafood Business

Seafood Handbook

The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation

Buch

Updated to include a number of new species not previously featured, Seafood Handbook, Second Edition remains the only professional seafood reference guide. Easy to use and comprehensive, this book covers the sourcing, cooking, nutrition, product forms, names, and global supply information for more than 100 types of finfish and shellfish, with two oversized posters for quick reference. Professionals in the foodservice industry who need to make menu selections or purchase fish, and seafood buyers will benefit from this in-depth guide.

CHF 109.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-40416-4
  • EAN: 9780470404164
  • Produktnummer: 4350002
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H27.9 cm x B22.0 cm x D2.0 cm 997 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 997

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.