Produktbild
Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Cánovas

Fruit Preservation

Novel and Conventional Technologies

Buch

Fruits and fruit based products are, in most cases, associated with very good sensory characteristics, health, well-being, perishability, relatively easy to mix with food products of diverse origin, amenable to be processed by conventional and novel technologies. Given the multiplicity of aspects whenever fruit preservation is considered, the editors took the challenge of covering in a thorough, comprehensive manner most aspects dealing with this topic.To accomplish these goals, the editors invited well known colleagues with expertise in specific disciplines associated with fruit preservation to contribute chapters to this book. Eighteen chap… Mehr

CHF 223.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Deliza, Rosires (Hrsg.) / Rosenthal, Amauri (Hrsg.) / Welti-Chanes, Jorge (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-9244-7
  • EAN: 9781493992447
  • Produktnummer: 32895519
  • Verlag: Springer New York
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 548 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D2.9 cm 820 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2018
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 820

Über den Autor


                                                                                                                               

21 weitere Werke von Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Cánovas:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.