Produktbild
Victor R. (Hrsg.) Preedy

L-Arginine in Clinical Nutrition

Ebook (PDF Format)

This text presents the application of current nutritional knowledge by physicians and incorporates emerging fields of science and important discoveries. Written by authors of international and national standing, leaders in the field and trendsetters, Arginine in Clinical Nutrition is essential reading for nutritionists and dietitians, public health scientists, doctors, epidemiologists, health care professionals of various disciplines, policy makers and marketing and economic strategists.

CHF 200.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Rajendram, Rajkumar (Hrsg.) / Patel, Vinood B. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-26009-9
  • EAN: 9783319260099
  • Produktnummer: 20559672
  • Verlag: Humana Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Plattform: PDF
  • Masse: 16'394 KB

Über den Autor


Vinood B. Patel, BSc, PhD, FRSC University of Westminster Faculty of Science & Technology Department of Biomedical Sciences London, United KingdomVictor R. Preedy, BSc, PhD, DSc Professor King's College London Dept Nutrition and Dietetics, Nutritional Sciences Division School of Biomedical & Health Sciences, Franklin-Wilkins Building London, United KingdomRajkumar Rajendram, AKC, BSc (Hons), MBBS (Dist), MRCP (UK), FRCA, EDIC, FFICM Nutritional Sciences Research Division Faculty of Life Science and Medicine King's College London Franklin-Wilkins Building London, United Kingdom

100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.