An Introduction to Polysaccharide Biotechnology
Polysaccharides and related high molecular weight glycans are hugely diverse with wide application in Biotechnology and great opportunities for further exploitation. An Introduction to Polysaccharide Biotechnology - a second edition of the popular original text by Tombs and Harding - introduces students, researchers, clinicians and industrialists to the properties of some of the key materials involved, how these are applied, some of the economic factors concerning their production and how they are characterized for regulatory purposes.
CHF 72.85
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Tombs, Michael P. / Adams, Gary G. / Smestad Paulsen, Berit / Inngjerdingen, Kari Tvete / Barsett, Hilde
- ISBN: 978-1-4822-4832-6
- EAN: 9781482248326
- Produktnummer: 25426612
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 239 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 5'189 KB
- Auflage: 2. Auflage
- Abbildungen: 71 schwarz-weiße und 7 farbige Abbildungen, 42 schwarz-weiße und 7 farbige Fotos, 29 schwarz-weiße Zeichnungen, 29 schwarz-weiße Tabellen
10 weitere Werke von Stephen E. Harding:
Bewertungen
Anmelden