Produktbild
Helen Buckland

WJEC GCSE Food and Nutrition

Buch

CHF 41.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Keepin, Jacqui
  • ISBN: 978-1-4718-6751-4
  • EAN: 9781471867514
  • Produktnummer: 20348650
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 272 S.
  • Masse: H21.6 cm x B27.7 cm x D1.6 cm 898 g
  • Gewicht: 898
  • Sonstiges: Children / Juvenile

Über den Autor


Jacqui Keepin is a Principal Examiner, an experienced GCSE and A Level Food teacher and a trained chef. She is currently Head of Technology and teacher of GCSE Food at a large school in Dorset. Helen Buckland is an experienced GCSE examiner and teacher, having delivered Food and Nutrition to GCSE level for many years. Before retraining as a teacher, she worked in the hotel and catering industry.Judy Gardiner (Consultant Editor) is an experienced examiner, having been Principal Examiner for a major awarding body. She is an education consultant and bestselling author of WJEC Hospitality and Catering for GCSE.

11 weitere Werke von Helen Buckland:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.