Produktbild
Megh R. (Hrsg.) Goyal

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies, Volume 1

Nonthermal and Innovative Food Processing Methods

Ebook (PDF Format)

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies will be a 5-volume collection that attempts to illustrate various design, development, and applications of novel and innovative strategies for food processing and preservation. The role and applications of minimal processing techniques (such as ozone treatment, vacuum drying, osmotic dehydration, dense phase carbon dioxide treatment, pulsed electric field, and high-pressure assisted freezing) are also discussed, along with a wide range of applications. The handbook also explores some exciting computer-aided techniques emerging in the food processing sector, such as robotics… Mehr

CHF 167.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Birwal, Preeti (Hrsg.) / Sharma, Monika (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-035364-8
  • EAN: 9781000353648
  • Produktnummer: 34773514
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 311 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 12 schwarz-weiße und 12 farbige Abbildungen

Über den Autor


117231935

100 weitere Werke von Megh R. (Hrsg.) Goyal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.