Lora Arduser
The Waiter & Waitress and Waitstaff Training Handbook
A Complete Guide to the Proper Steps in Service for Food & Beverage Employees Revised 2nd Edition
Ebook (EPUB Format)
Numerous industry surveys show that waitstaff service is often the primary factor in a customer's decision to return to the restaurant or go to a competitor instead. This newly revised and updated training handbook was designed for all food service serving staff members. It covers every aspect of restaurant customer service from hosts and head waiters to waitresses and wine stewards.
CHF 27.10
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Brown, Douglas / Centers, Taylor
- ISBN: 978-1-62023-072-5
- EAN: 9781620230725
- Produktnummer: 22130628
- Verlag: Atlantic Publishing Group
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 282 S.
- Plattform: EPUB
- Masse: 18'784 KB
17 weitere Werke von Lora Arduser:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.