Produktbild
James Peterson

What's a Cook to Do?

An Illustrated Guide to 484 Essential Tools, Tips, Techniques, and Tricks

Ebook (EPUB Format)

From the 7-time James Beard Award-winning teacher, an invaluable reference handbook-from picking ripe produce to cooking a perfectly tender lobster.Culinary students everywhere rely on the comprehensive and authoritative cookbooks published by chef, instructor, and award-winning author Jim Peterson. And now, for the first time, this guru-to-the-professionals turns his prodigious knowledge into a practical, chockablock, quick-reference, A-to-Z answer book for the rest of us.Look elsewhere for how to bone skate or trim out a saddle of lamb, how to sauté sweetbreads or flambé dessert. Look here instead for how to zest a lemon, make the perfect h… Mehr

CHF 17.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-57965-539-6
  • EAN: 9781579655396
  • Produktnummer: 36639072
  • Verlag: Workman Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 433 S.
  • Plattform: EPUB

84 weitere Werke von James Peterson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.