Alberto (Hrsg.) Garrido
Water for Food in a Changing World
BuchCHF 190.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Ingram, Helen (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-415-61911-0
- EAN: 9780415619110
- Produktnummer: 23142419
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 334 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 635 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 635
Über den Autor
Alberto Garrido is Professor of Agricultural and Resource Economics at the Technical University of Madrid, Spain. He is the Director of the Research Centre for the Management of Agricultural and Environmental Risks, a research centre of the Technical University of Madrid, and serves in the Advisory Committee of the Rosenberg International Forum of Water Policy.Helen Ingram is a Professor Emerita at the University of California, USA, and a research fellow at the Southwest Center at the University of Arizona, USA. She is also a member of the Advisory Committee of the Rosenberg International Water Forum.
26 weitere Werke von Alberto (Hrsg.) Garrido:
Ebook (PDF Format)
CHF 49.65
Ebook (EPUB Format)
CHF 49.65
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.