Vegetarian Nutrition
More and more people are turning to vegetarianism as their preferred diet. However, such a diet requires special guidelines and supplements. This book provides a framework for vegetarians, nutritionists, and dieticians prescribing vegetarian diets. Based on scientific sources and research, not fad diets and misconceptions about what constitutes healthy eating, the book examines diet regimens, health concerns, energy expenditure, metabolism, and special concerns for those with a vegetarian diet. TOC:*
CHF 170.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Wolinsky, Ira (Reihe Hrsg.) / Nieman, David C. (Beitr.) / Barr, Susan I. (Beitr.) / Blix, Glen (Beitr.) / Carr, Mark (Beitr.) / Haddad, Ella (Beitr.) / Hebbelinck, Marcel (Beitr.) / Hubbard, Richard (Beitr.) / Johnston, Patricia (Beitr.) / Key, Tim (Beitr.) / Reijnders, Lucas (Beitr.) / Whitten, Crystal (Beitr.) / Whorton, James C. (Beitr.) / Craig, Winston J. (Beitr.) / Mills, Paul (Beitr.) / Singh, Pramil (Beitr.) / Rajaram, Sujatha (Beitr.) / Anderson, John J.B. (Beitr.) / Clarys, Peter (Beitr.) / Ratzin-Turner, Rosemary A. (Beitr.) / Fleming, Elaine (Beitr.) / Hardinge, Mervyn (Beitr.) / Winslow, Gerald (Beitr.) / Brown, Jack (Beitr.) / Appleby, Paul (Beitr.) / Wien, Michelle (Beitr.) / Pinyan, Laura E. (Beitr.)
- ISBN: 978-0-8493-8508-7
- EAN: 9780849385087
- Produktnummer: 23178637
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 576 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 979 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 979
4 weitere Werke von Joan (Hrsg.) Sabate:
Bewertungen
Anmelden