Produktbild
Manoj Gupta

Utilization of Whey Beverage

Buch

The book entitled Utilization of Whey Beverage related to Whey based beverages belong certainly to this group of new products, although whey as a by-product in cheese manufacture is often disposed off as waste or used as provender. Whey is a nutritious by product from cheese, chhana and paneer industry containing valuable nutrients like lactose, proteins, minerals and vitamins etc. which have indispensable value as human food.

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Chauhan, Anoop Singh / Yadav, M. P. S.
  • ISBN: 978-3-330-05369-4
  • EAN: 9783330053694
  • Produktnummer: 37541771
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 96 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.6 cm 161 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 161

Über den Autor


MANOJ GUPTA has been completed M.Sc. (Ag.) A.H.& Dairying (Dairy Tech) from C.S.A.U.A.&T., Kanpur Uttar Pradesh India in 2013 and perusing Ph.D. in specialization with subject of Dairy Technology from C.S.A.U.A.&T., Kanpur Uttar Pradesh India. Date of birth 04-05-1990, home address : Bisalpur road Anand Bihar colony Faridpur Bareilly 243503.

40 weitere Werke von Manoj Gupta:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.