Produktbild
Kirk (Hrsg.) Weaver

Trypsin

Structure, Biosynthesis & Functions

Buch

Trypsin is a serine protease in the digestive system of humans and animals. This book presents current research in the structure, biosynthesis and functions of trypsin. Topics include the study of trypsins from submammalian vertebrates with special emphasis on fish; the applications of trypsin in food processing; trypsin acting as an activating enzyme in gut innate immunity and protease-activated receptor 2 in the enteric nervous system.

CHF 315.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Kelley, Clayton (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-61942-319-0
  • EAN: 9781619423190
  • Produktnummer: 17693007
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 190 S.
  • Masse: H26.1 cm x B18.1 cm x D1.7 cm 534 g
  • Gewicht: 534
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.