Produktbild
Kenneth T. (Hrsg.) Smith

Trace Minerals in Foods

Buch

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

CHF 460.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8247-7835-4
  • EAN: 9780824778354
  • Produktnummer: 1513536
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1988
  • Seitenangabe: 675 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 1'060 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1060

Über den Autor


Smith\, K.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.