Produktbild
Clifford Richardson

Third report on the chemical composition and physical properties of American cereals

Wheat, oats, barley and rye

Buch

Third report on the chemical composition and physical properties of American cereals, - Wheat, oats, barley and rye is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1886.Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge fo… Mehr

CHF 20.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-3-337-73293-6
  • EAN: 9783337732936
  • Produktnummer: 29854498
  • Verlag: Hansebooks
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 88 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.6 cm 137 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 137

19 weitere Werke von Clifford Richardson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.