The Vitamins
Chemistry, Physiology, Pathology, Methods
The Vitamins: Chemistry, Physiology, Pathology, Methods, Volume I, Second Edition covers the chemical, physiological, pathological, and methodological aspects of vitamin A, carotene, and ascorbic acid. This two-chapter volume concerns the chemistry, nomenclature, industrial production, biogenesis, biochemistry, deficiency effects, standardization of activity, requirements, pharmacology, and pathology of each of the vitamins. This book will be of value to practitioners, investigators, teachers, and students, who wants to better understand the role of the vitamins in biology.
CHF 91.55
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Harris, Robert S. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4832-2207-3
- EAN: 9781483222073
- Produktnummer: 36161776
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 584 S.
- Plattform: PDF
- Auflage: 2. Auflage
6 weitere Werke von W. H. (Hrsg.) Sebrell:
Bewertungen
Anmelden