The Vitamins
Chemistry, Physiology, Pathology, Methods
The Vitamins, Second Edition, Volume III: Chemistry, Physiology, Pathology, Methods covers an understanding of how each vitamin functions in animals and plants. The book describes the chemistry, industrial production, biogenesis, biochemistry, deficiency effects, requirements, pharmacology, and pathology of choline, vitamin D group, essential fatty acids, inositols, and vitamin K group. The text also describes the occurrence and effects of vitamin deficiency and the direct evidence of disease in humans. Chemists, physiologists, pathologists, and students taking related courses will find the book useful.
CHF 91.55
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Harris, Robert S. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4832-2013-0
- EAN: 9781483220130
- Produktnummer: 35983517
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 620 S.
- Plattform: EPUB
- Auflage: 2. Auflage
6 weitere Werke von W. H. (Hrsg.) Sebrell:
Bewertungen
Anmelden