Produktbild
David Foskett

The Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Buch

CHF 57.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Paskins, Patricia / Pennington, Andrew / Rippington, Neil
  • ISBN: 978-1-398-33295-9
  • EAN: 9781398332959
  • Produktnummer: 35031204
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 424 S.
  • Masse: H27.6 cm x B21.3 cm
  • Sonstiges: Ab 16 - 100 J.

Über den Autor


David Foskett is a hospitality consultant, advising on all aspects of hospitality education and training. He was formerly Head of School at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.Patricia Paskins is a hospitality consultant, advising on hospitality education and training, with a focus on work-based hospitality training. She was formerly Work-Based Learning Coordinator at the London School of Hospitality and Tourism, University of West London.Andrew Pennington is Director of China Campus, Blue Mountains International Hotel Management School, Suzhou Tourism and Finance InstituteNeil Rippington is Dean of the College of Food at University College Birmingham.

18 weitere Werke von David Foskett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.