Produktbild
David Booth

The Psychology of Nutrition

Buch

Psychology of Nutrition is the first book to take a consistent psychological approach to all aspects of the selection and consumption of foods and drinks. This approach is based on the author's ground-breaking theory of the cognitive integration of influences on indigestion, which brings together research evidence on the sensory, physiological, cultural and interpersonal factors in the desire to eat and drink. This basis of the theory is that ingestive appetite is a learned response to a complex of cues from foodstuffs, the body and the social and physical environment. In a lucid and absorbing style, the author tackles questions concerning wh… Mehr

CHF 53.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7484-0159-8
  • EAN: 9780748401598
  • Produktnummer: 21576463
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1994
  • Seitenangabe: 228 S.
  • Masse: H24.6 cm x B17.4 cm 440 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 440

54 weitere Werke von David Booth:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.