Produktbild
Vinood B. (Hrsg.) Patel

The Molecular Nutrition of Fats

Ebook (EPUB Format)

The Molecular Nutrition of Fats presents the nutritional and molecular aspects of fats by assessing their dietary components, their structural and metabolic effects on the cell, and their role in health and disease. Subject areas include molecular mechanisms, membranes, polymorphisms, SNPs, genomic wide analysis, genotypes, gene expression, genetic modifications and other aspects. The book is divided into three sections, providing information on the general and introductory aspects, the molecular biology of the cell, and the genetic machinery and its function. Topics discussed include lipid-related molecules, dietary lipids and lipid metaboli… Mehr

CHF 225.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-12-811298-4
  • EAN: 9780128112984
  • Produktnummer: 35987843
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 470 S.
  • Plattform: EPUB

78 weitere Werke von Vinood B. (Hrsg.) Patel:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.