Produktbild
Marc (Hrsg.) Regier

The Microwave Processing of Foods

Ebook (EPUB Format)

The Microwave Processing of Foods, Second Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place over the past 10 years. Including new chapters on microwave assisted frying, microwave assisted microbial inactivation, microwave assisted disinfestation, this book continues to provide the basic principles for microwave technology, while also presenting current and emerging research trends for future use development. Led by an international team of experts, this book will serve as a practical guide for those interested in applying microwave technology.Provides thoroughly up-to-date information on the basics… Mehr

CHF 190.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Knoerzer, Kai (Hrsg.) / Schubert, Helmar (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-08-100531-6
  • EAN: 9780081005316
  • Produktnummer: 35986261
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 484 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 2. Auflage

1 weiteres Werk von Marc (Hrsg.) Regier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.