Produktbild
Thomas Thomson

The Manufacture of Whisky

Buch

This antique guide explains the mashing, cooling, fermentation and distillation processes in the manufacturing of whiskey. Providing a fascinating insight into whiskey production methods in the nineteenth century, it is suitable for whiskey enthusiasts, distillers and historians of alcohol production methods alike. Contents include: Thomas Thomson; of The Manufacture of Whisky; 1. The Mashing; 2. The Cooling; 3. The Fermentation; 4. The Distilling. Thomas Thomson (1817-1878) was a Scottish botanist. Prior to his scientific interests he served with the British East India Company as a surgeon. He wrote several papers on geography and botany, an… Mehr

CHF 20.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4465-3474-8
  • EAN: 9781446534748
  • Produktnummer: 36145546
  • Verlag: Read Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 46 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.2 cm 72 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 72

100 weitere Werke von Thomas Thomson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.