Produktbild
Michael Ruhlman

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Buch

Well reported and heartfelt, Ruhlman communicates the passion that draws the acolyte to this precise and frantic profession.-The New York Times Book ReviewJust over a decade ago, journalist Michael Ruhlman donned a chef's jacket and houndstooth-check pants to join the students at the Culinary Institute of America, the country's oldest and most influential cooking school. But The Making of a Chef is not just about holding a knife or slicing an onion; it's also about the nature and spirit of being a professional cook and the people who enter the profession. As Ruhlman-now an expert on the fundamentals of cooking-recounts his growing mastery of… Mehr

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8050-8939-4
  • EAN: 9780805089394
  • Produktnummer: 4148849
  • Verlag: Henry Holt
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 305 S.
  • Masse: H21.0 cm x B14.1 cm x D3.7 cm 307 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 307

Über den Autor


Michael Ruhlman

45 weitere Werke von Michael Ruhlman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.