Produktbild
Robert F. Moss

The Lost Southern Chefs

A History of Commercial Dining in the Nineteenth-Century South

Ebook (EPUB Format)

In recent years, food writers and historians have begun to retell the story of southern food. Heirloom ingredients and traditional recipes have been rediscovered, the foundational role that African Americans played in the evolution of southern cuisine is coming to be recognized, and writers are finally clearing away the cobwebs of romantic myth that have long distorted the picture. The story of southern dining, however, remains incomplete.The Lost Southern Chefs begins to fill that niche by charting the evolution of commercial dining in the nineteenth-century South. Robert F. Moss punctures long-accepted notions that dining outside the home w… Mehr

CHF 35.45

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8203-6084-3
  • EAN: 9780820360843
  • Produktnummer: 37220486
  • Verlag: Templar
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Plattform: EPUB
  • Abbildungen: 39 B&W photos, scattered

Über den Autor


Robert F. Moss

10 weitere Werke von Robert F. Moss:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.