Produktbild
Douglas Harper

The Italian Way

Food and Social Life

Buch

Outside of Italy, the country's culture and its food appear to be essentially synonymous. This book elucidates the guiding principle of the Italian table - a delicate balance between the structure of tradition and the joy of improvisation. It presents the history of food in Italy, including the 500-old story of the country's cookbooks.

CHF 47.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Faccioli, Patrizia
  • ISBN: 978-0-226-31724-3
  • EAN: 9780226317243
  • Produktnummer: 4846171
  • Verlag: The University of Chicago Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H26.3 cm x B18.5 cm x D2.3 cm 940 g
  • Gewicht: 940
  • Sonstiges: Further/Higher Education

Über den Autor


Douglas Harper is professor of sociology at Duquesne University; this is his fifth work of visual ethnography published by the University of Chicago Press. Patrizia Faccioli is associate professor of sociology at the University of Bologna and the author or editor of seven books in Italian.

16 weitere Werke von Douglas Harper:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.