Produktbild
Grégorio (Hrsg.) Crini

The History of Cyclodextrins

Buch

This book presents the historical development of Cyclodextrins by scientists who have made outstanding contribution to the field. Cyclodextrins are safe, cage-like molecules that have found major applications in many industrial sectors such as medicine, food, agriculture, environment and chemistry.

CHF 179.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Fourmentin, Sophie (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-49307-3
  • EAN: 9783030493073
  • Produktnummer: 38335905
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 416 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.6 cm 863 g
  • Auflage: 1st ed. 2020
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Reihenbandnummer: 52
  • Gewicht: 863

Über den Autor


Dr. Grégorio Crini is environmental polymerist at Université Bourgogne Franche-Comté, Besançon, France. His research activities focus on the environmental aspects of cyclodextrin chemistry.Dr. Sophie Fourmentin is Professor at the Université du Littoral Côte d'Opale, Dunkerque, France. She is President of the French Cyclodextrin Society. Her research works are at the interface between host-guest chemistry and environmental chemistry.Dr. Eric Lichtfouse, is biogeochemist, Chief Editor and Professor of Scientific Writing at Aix Marseille University, France. He has invented carbon-13 dating and published the book Scientific Writing for Impact Factor Journals.

28 weitere Werke von Grégorio (Hrsg.) Crini:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.