Grégorio (Hrsg.) Crini
The History of Cyclodextrins
Buch
This book presents the historical development of Cyclodextrins by scientists who have made outstanding contribution to the field. Cyclodextrins are safe, cage-like molecules that have found major applications in many industrial sectors such as medicine, food, agriculture, environment and chemistry.
CHF 179.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Fourmentin, Sophie (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-030-49307-3
- EAN: 9783030493073
- Produktnummer: 38335905
- Verlag: Springer International Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2020
- Seitenangabe: 416 S.
- Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.6 cm 863 g
- Auflage: 1st ed. 2020
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Reihenbandnummer: 52
- Gewicht: 863
Über den Autor
Dr. Grégorio Crini is environmental polymerist at Université Bourgogne Franche-Comté, Besançon, France. His research activities focus on the environmental aspects of cyclodextrin chemistry.Dr. Sophie Fourmentin is Professor at the Université du Littoral Côte d'Opale, Dunkerque, France. She is President of the French Cyclodextrin Society. Her research works are at the interface between host-guest chemistry and environmental chemistry.Dr. Eric Lichtfouse, is biogeochemist, Chief Editor and Professor of Scientific Writing at Aix Marseille University, France. He has invented carbon-13 dating and published the book Scientific Writing for Impact Factor Journals.
28 weitere Werke von Grégorio (Hrsg.) Crini:
Ebook (PDF Format)
CHF 130.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.