Produktbild
Sidney (Hrsg.) Cheung

The Globalisation of Chinese Food

Buch

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

CHF 190.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Wu, David Y. H. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7007-1403-2
  • EAN: 9780700714032
  • Produktnummer: 16286685
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 560 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 560

Über den Autor


David Y.H. Wu received his anthropological training in Taiwan, the United States and Australia, and has carried out field research in China, Taiwan, Southeast Asia and the South Pacfic. Sidney C.H. Cheung received his anthropological training in Japan and has carried out field research in Japan, Hong Kong and Fujian.

7 weitere Werke von Sidney (Hrsg.) Cheung:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.