The Brassica oleracea Genome
This book presents comprehensive information on genetics, genomics and breeding in Brassica oleracea, an agriculturally important species that includes popular vegetable crops such as cabbage, cauliflower, broccoli, Brussels sprouts, kale, collard greens, savoy, kohlrabi, and gai lan. The content spans whole genome sequencing, assembly and gene annotation for this global vegetable species, along with molecular mapping and cloning of genes, physical genome mapping and analyses of the structure and composition of centromeres in the B. oleracea genome. The book also elaborates on asymmetrical genome evolution and transposable elements in the B.…
Mehr
CHF 211.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Kole, Chittaranjan (Hrsg.) / Snowdon, Rod (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-030-31003-5
- EAN: 9783030310035
- Produktnummer: 35895287
- Verlag: Springer International Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 172 S.
- Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D1.5 cm 533 g
- Auflage: 1st ed. 2021
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 533
4 weitere Werke von Shengyi (Hrsg.) Liu:
Bewertungen
Anmelden