Produktbild
A. B. Marshall

The Book of Ices

Buch

GIVEN the constraints on female emancipation in the late Victorian era in which she commercially thrived, and even by today's standards, Agnes Bertha Marshall was a remarkable achiever.She was only in her 30s when The Book of Ices first appeared in the mid-1890s, yet she was already a respected chef and author who had previously published two general cookery books. Agnes used her reputational and financial success to establish a cookery school in Mortimer Street, London; publish a weekly subscription magazine; and launch an extensive range of Marshall-branded cookware, fruit and liqueur syrups, and general cookery ingredients. She even ran an… Mehr

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-913649-01-2
  • EAN: 9781913649012
  • Produktnummer: 39166097
  • Verlag: Morshead Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 122 S.
  • Masse: H22.2 cm x B14.5 cm x D1.0 cm 309 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken mit Schutzumschlag
  • Gewicht: 309

5 weitere Werke von A. B. Marshall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.